Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Chercher

Feel Good Snacks

Miras geroosterde kikkererwten. Een ‘feel good snack’ in de verschillende smaken spicy hot chilly, olive & oregano, coconut en sesame & honey!

Het internet staat vol met recepten van gezonde kikkererwtensnacks. Ontzettend lekker! Miras neemt je nu werk uit handen en biedt deze gezonde, plantaardige snack kant en klaar aan in een gemakkelijke en hersluitbare verpakking. Deze perfect gekruide crunchy roasted chickpeas zijn er in verschillende smaken. Ze zijn door Miras met passie ontwikkeld en geweldig om bij de hand te hebben wanneer de honger toeslaat! Ze zijn gemakkelijk mee te nemen, smaakvol en gezond. Bovendien zijn ze veganistisch, glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij! Welke van deze heerlijke vier smaken is jouw favoriet? Pittig, hartig, zoet of zout?

Rijk aan eiwitten en vezels

Kikkererwten zijn rijk aan zowel oplos- als onoplosbare voedingsvezels. Ze zijn een goede bron van eiwitten en ze bevatten geen hoge calorieën of verzadigde vetten zoals deze vaak te vinden zijn in vergelijkbare eiwitbronnen. De geroosterde kikkererwten van Miras stillen je honger binnen een paar happen!

Voedzaam

De roasted chickpeas van Miras zijn veelzijdig en bevatten krachtige voedingsstoffen zoals ijzer, fosfor, koper en zink. Ook zijn ze rij aan thiamine en mangaan. Erg voedzaam dus!

Glutenvrij en notenvrij

De roasted chickpeas van Miras zijn notenvrij en glutenvrij en een uitstekend alternatief voor traditionele snacks of salade-toppers. Gebruik ze in plaats van noten, frietjes of croutons voor een gezonde snack onderweg of thuis en geniet van hun volle smaak! De chickpeas zijn ook een ideale snack voor in de lunchbox van je kinderen!

Mélangez la base à votre goût

Les saveurs traditionnelles se retrouvent dans les plats raffinés. Ajoutez les herbes les plus délicieuses des régions de la Méditerranée orientale. Combinez les plats pour créer des combinaisons surprenantes de saveurs.