Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Privacy policy

Tok GmbH, Einstein Ring 5

D-48599 Gronau (NRW - Almanya), bu gizlilik bildiriminde açıklanan kişisel verilerin işlenmesinden sorumludur.

İletişim bilgileri:

www.mirasfood.com

Einstein Ring 5

D-48599 Gronau (NRW)

Almanya

+49-2562-96400

Patricia Lobitz Tok GmbH Veri Koruma Görevlisidir. Kendisiyle patricia@tokfood.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Hangi kişisel verileri işliyoruz?

Tok GmbH hizmetlerimizi kullandığınız ve/veya bunları kendiniz bize sunduğunuz için kişisel verilerinizi işler.

Aşağıda işlediğimiz kişisel verilerin genel hatları verilmiştir:

- Ad ve soyad

- Telefon numarası

- E-posta adresi

Hangi özel ve/veya hassas kişisel verileri işliyoruz?

Web sitemiz ve/veya hizmetimiz, ebeveynlerinden veya velilerinden izin almadıkça, 16 yaşın altındaki web sitesi ziyaretçileri hakkında bilgi toplamayı amaçlamamaktadır. Ancak, bir ziyaretçinin 16 yaşından büyük olup olmadığını doğrulayamayız. Bu nedenle, ebeveynlerinin izni olmadan çocuklar hakkında bilgi toplanmasını önlemek için ebeveynlerin çocuklarının çevrimiçi etkinliklerine müdahil olmasını önermekteyiz. Rızası olmayan bir çocuk hakkında kişisel veriler topladığımıza inanıyorsanız, lütfen patricia@tokfood.com adresinden bizimle iletişime geçin; Söz konusu bilgiler silinecektir.

Kişisel verileri hangi amaçla ve hangi temelde işliyoruz?

Tok GmbH kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işlemektedir:

- Size bültenimizi ve/veya tanıtım broşürlerimizi göndermek için.

- Hizmetlerimizi gerçekleştirebilmemiz sizi aramamızı veya e-posta göndermemizi gerektiriyorsa.

- Hizmetlerimizdeki ve ürünlerimizdeki değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek.

- Web sitesini geliştirmek ve ürün ve hizmet yelpazesini tercihlerinize göre uyarlamak için web sitesindeki davranışınızı analiz etmek.

- Vergi beyannamelerimiz için ihtiyaç duyduğumuz veriler gibi kişisel verileri yasaların gerektirdiği durumlarda da işlemekteyiz.

Otomatik karar verme

Tok GmbH, bireyler için (ciddi) sonuçları olabilecek otomatik işleme operasyonlarına dayanan konularda karar almaz. Somut olarak, bu, herhangi bir insan (örneğin bir Tok GmbH çalışanı tarafından) müdahalesi olmadan bilgisayar programları veya sistemleri tarafından alınan kararları ifade eder. Tok GmbH aşağıdaki bilgisayar programlarını veya sistemlerini kullanır:

Kişisel veriler ne kadar süreyle saklanır?

Tok GmbH, verilerinizin toplanma amaçlarına ulaşmak için kişisel verilerinizi kesinlikle gerekenden daha uzun süre saklamaz. Aşağıdaki kişisel veri kategorileri için aşağıdaki saklama sürelerini kullanmaktayız:

Adı ve soyadı, telefon numarası, e-posta adresi. Yasal yükümlülükler nedeniyle 7 yıl.

Kişisel bilgiler başkalarıyla paylaşılmaz.

Tok GmbH, bu bilgileri ancak sizinle yaptığımız sözleşmenin icra edilmesi veya yasal yükümlülüklere uyulması maksadı ile üçüncü taraflarla paylaşmaktadır.

Hangi çerezleri veya benzer teknikleri kullanıyoruz?

Tok GmbH çerez veya benzeri teknikler kullanmaz.

Verilere erişme, verileri değiştirme veya silme

Kişisel verilerinize erişme, bunları değiştirme veya silme hakkına sahipsiniz. Bunu hesabınızın kişisel ayarlarından kendiniz yapabilirsiniz. Ayrıca, verilerin işlenmesi için rızanızı geri çekme veya şirketimiz tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına ve verilerinizi aktarma hakkına sahipsiniz. Yani, sizinle ilgili sakladığımız herhangi bir kişisel veriyi içeren bir bilgisayar dosyasını size veya seçtiğiniz bir kuruluşa göndermemizi isteyebilirsiniz.

Verilerinize itiraz etme ve/veya verilerinizi transfer etme hakkınızı kullanmak veya verilerinizin nasıl işlendiğiyle ilgili soru sormak ve/ veya yorum bırakmak isterseniz patricia@tokfood.com adresine talebinizi ayrıntılı bir şekilde anlatan bir ileti gönderin.

Erişim talebinin sizin tarafınızdan yapıldığından emin olmak için lütfen kimlik belgenizin bir kopyasını eklemeyi unutmayın. Bu kopyada, gizliliğinizi korumak için lütfen pasaport fotoğrafınızı, MRZ'yi (makine tarafından okunabilir bölge, yani pasaportun altındaki numaralara sahip şerit), pasaport numaranızı ve vatandaş hizmet numaranızı karartın. Talebinize en kısa sürede, her durumda, dört hafta içinde cevap vereceğiz.

Ayrıca, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulusal amir olan Hollanda Veri Koruma Kurumu'na (Hollanda DPA) şikayette bulunma hakkınız olduğunu da unutmayın: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kişisel verileri nasıl güvence altına alırız?

Tok GmbH verilerinizin korunmasını ciddiye alır ve yanlış kullanım, kayıp, yetkisiz erişim, istenmeyen ifşa ve yetkisiz değişiklik yapılmasını önlemek için uygun önlemleri almaktadır. Bilgilerinizin güvenli bir şekilde saklanmadığını düşünüyorsanız veya yanlış kullanım belirtileri varsa, lütfen müşteri hizmetlerimize başvurun veya patricia@tokfood.com adresine bir e-posta gönderin.